Restoran Vallis dugogodišnji je poslovni san Anice i Roberta Kovača, koji su ostvarili s partnerima i obiteljskim prijateljima, obitelji Šteko i Šarić, i upravo zato, svakom klijentu pristupamo individualno, prijateljski, ali profesionalno.

Prateći svjetske kulinarske trendove, pazeći na svaki detalj, pripremiti ćemo za vas gastronomski užitak, kakav zaslužujete jer na naš stol mogu doći samo pomno odabrane namirnice vrhunske kvalitete.

Teletina ispod peke, domaća lučenica, pura te domaće pite ispod peke neka su od jela u kojima možete svakodnevno uživati u prostoru konobe Restorana Vallis, uz izbor probranih vina cijele Hrvatske.

U svečanoj dvorani, prekrasnom ambijentu koji potpisuje arhitektica Mirta Mujačić Đaković, organiziramo obiteljske i poslovne skupove, kongrese, svadbene večere, krstitke, rođendane i poslovne ručkove. U svečanoj dvorani, u modernom a opet ugodnom i domaćem ambijentu, možemo ugostiti do 300 Vaših uzvanika te s Vama proslaviti sve važne trenutke vašeg privatnog i poslovnog života.

 

7A5B48647A5B4815.MOVIMG_3675Restoran_Vallis_otvorenje_22122013_14Restoran_Vallis_otvorenje_22122013_13